Bli bedre kjent med kroppen.

Kjenn din kropp! Våre erfarne leger lærer deg mer om den fantastiske mannekroppen.

Oppfølging

Alt om prostata

November er måneden for fokus på menns helse og forebygging av prostatakreft. Kreft i prostata rammer mange menn og er faktisk mer vanlig enn brystkreft er hos kvinner. Ofte gir den ingen symptomer i starten.

Les merLesetid: 3 minutter
Bruksanvisninger

Selvtest underliv

Slik tar du selvtest med pinneprøve fra skjeden. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 1 minutter
Kjønnssykdommer

Kjønnssykdom i halsen?

Mange uttrykker frykt for å bli smittet i halsen ved oralsex, men er det mulig? Kan du bli ramma av klamma i halsen? Les videre for å se hva du kan bli smittet av og hva vi på Hanshelse.no tester for på indikasjon.

Les merLesetid: 2 minutter
Oppfølging

Intimordbok

Har du lurt på hva skrotum er? Eller hvorfor du våkner med morrabrød? Les videre for en liten begrepsforklaring på dine intime deler.

Les merLesetid: 1 minutter
Oppfølging

Seksuelle overgrep

Seksuelle handlinger skal være frivillige. Et seksuelt overgrep kan defineres som et bredt spekter ulike uønskede seksuelle handlinger som personen ikke har samtykket til eller er i stand til å samtykke til. Sannsynligvis har hver 12. gutt opplevd et seksuellt overgrep før de har fylt 18 år.

Les merLesetid: 4 minutter
Bruksanvisninger

Selvtest hals

Slik tar du selvtest fra halsen. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 1 minutter
Bruksanvisninger

Selvtest rektum

Slik tar du selvtest med pinneprøve fra anus. Se informasjon på prøveglasset for hvilken test du skal ta. Klikk deg inn på riktig bruksanvisning og følg stegene.

Les merLesetid: 1 minutter

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021