Ereksjonssvikt

Opplever du problemer med potensen? Med digital konsultasjon kan du få råd og behandling av lege.

Her kan du fornye din behandling 👨🏼‍⚕️

  • Diskré og trygg tjeneste
  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Legevurdering og behandling innen kort tid
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Videolege inkludert

Slik fungerer det

De fleste menn opplever ereksjonssvikt en gang i løpet av livet og det kan ha både fysiske og psykiske bakenforliggende årsaker.

Start en digital konsultasjon med oss så vil våre leger hjelpe deg med råd og tilpasset behandlingsplan. Gjennomsnittlig svartid fra våre leger er 15 minutter alle hverdager 8-16.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.


Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Informasjon om kategorien ereksjonssvikt

Det finnes flere ulike potensmidler som kan behandle ereksjonsproblemer. Våre leger vil finne et tilpasset behandlingsløp med potensmiddelet som passer for deg.

Selv om et velkjent potensmiddel kan kjøpes reseptfritt på apotek, er det ikke sikkert at dette er den rette behandlingsmetoden for deg.

Potensmidlene vil også være rimeligere når de er forskrevet fra lege og det kan hentes ut flere piller om gangen. Dette må vurderes individuelt av våre leger.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Ereksjonssvikt

Hvordan holde lenger?

Prematur ejakulasjon, eller tidlig utløsning som det også heter, oppleves som en belastning for mange menn. Må det egentlig være så flaut? Hva kan du gjøre for å holde lengre?


Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder