Hårtap

Hårtap i voksen alder er både helt normalt og helt ufarlig. For de som ønsker behandling gir det best resultater å starte prosessen så tidlig som mulig.

Her kan du fornye din behandling for hårtap

  • Diskré og trygg tjeneste
  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Èn legeoppfølging inkludert i prisen

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Legevurdering og behandling innen kort tid
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Videolege inkludert

Slik fungerer det

De aller fleste menn opplever tilfeller av hårtap i voksen alder. For de som ønsker, finnes det ulike behandlinger som kan bremse og i en del tilfeller reversere tilstanden. Våre leger er eksperter på hårtap og gir individuell tilbakemelding og behandling spesielt tilpasset din tilstand.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

Digital kontroll etter 4 måneder er Inkludert i prisen. Deretter kan du få digital kontroll hos en av våre leger for 199 kr.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse, i tillegg til å dele bilder av problemområdet.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter mellom 8-16

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Informasjon om kategorien hår

Hårtap hos menn krever i utgangspunktet ingen behandling om det har naturlige årsaker. Dersom du ønsker å motvirke håravfall eller vil stimulere til økt hårvekst, lønner det seg å starte preventiv behandling tidlig.

Artikler fra bloggen

Hår

Ny behandlingsform mot hårtap?

Tabletter har lenge vært det mest effektive for behandling av hårtap. I fremtiden kommer det kanskje en spray på markedet, som virker lokalt og dermed har færre bivirkninger.

Les merLesetid: 1 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder