Kjønnsvorter

Våre leger gir deg vurdering, råd og behandling mot kjønnsvorter. Start en digital konsultasjon med våre leger og få en tilpasset behandlingsplan. Gjennomsnittlig svartid er 15 minutter.

  • Diskré og trygg tjeneste
  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Legevurdering og behandling innen kort tid
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Videolege inkludert

Slik fungerer det

Kjønnsvorter er utvekster på kjønnsorganene som kan komme dersom du blir smittet av et humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter blir ofte borte av seg selv med tiden, men det kan ta flere år uten behandling.

Dersom du har HPV-viruset kan hudens overflateceller bli stimulert til å dele seg slik at det vokser frem utvekster/kjønnsvorter i huden.

Behandlingen er en flytende salve som påføres vortene og vil bryte ned de infiserte cellene i kjønnsvortene og forhindrer videre vekst. Etter hvert som de infiserte cellene brytes ned, begynner friskt og sunt hudvev å erstatte dem. Behandling av symptomfri seksualpartner er ikke nødvendig.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse.

Legen vurderer din situasjon

Etter den digitale konsultasjonen vil våre erfarne leger gjøre en helhetlig vurdering for å gi deg den beste medisinske behandlingen, effektivt og trygt.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter.

Våre leger

Andrea Birketvedt
Lege og klinikksjef

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Hanshelse. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege.

William Larsen
Lege

William er lege i Hans og har fra tidligere erfaring fra sykehusavdelinger.

Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Bestill behandling via mobilen og få rask hjelp uansett hvor du bor. Du trenger ikke dra til legekontoret eller snakke direkte med lege via telefon eller videochat. Alt du trenger å gjøre er å gå gjennom vår digitale konsultasjon, hvor du fyller inn relevante opplysninger om deg og din helse.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder