Hårtap

Hårtap i voksen alder er både helt normalt og helt ufarlig. For de som ønsker behandling gir det best resultater å starte prosessen så tidlig som mulig.

Her kan du fornye din resept for hårtap

  • Effektiv medisinsk tablettbehandling
  • Videolege inkludert
  • Kontinuerlig oppfølging

Resept innen 3 timer

Bestill nå
Kun 499,–
Betal kun hvis vi kan behandle deg.
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

De aller fleste menn opplever tilfeller av hårtap i voksen alder. For de som ønsker, finnes det ulike behandlinger som kan bremse og i en del tilfeller reversere tilstanden. Våre leger er eksperter på hårtap, og gir individuell tilbakemelding og behandling spesielt tilpasset din tilstand.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

Digitale kontroll etter 4 måneder er Inkludert i prisen. Deretter kan du få digital kontroll hos en av våre leger for 199 kr.

*Resept innen tre timer gjelder innenfor våre åpningstider.

1. Fyll ut helseskjema og send inn bilde

Du fyller inn nødvendige opplysninger om deg og helsen din i skjemaet og legger ved noen tydelig bilder av problemområdene.

2. Våre leger går gjennom din informasjon

En av våre leger går igjennom informasjonen og bildene du har sendt inn. Basert på dette finner legen den beste behandlingen for deg.

3. Du får behandling og oppfølging

Innen tre timer (gjelder i apotekenes åpningstider) får du en SMS fra legen med anbefaling og resept.

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Informasjon om kategorien hår

Hårtap hos menn krever i utgangspunktet ingen behandling om det har naturlige årsaker. Dersom du ønsker å motvirke håravfall eller vil stimulere til økt hårvekst, lønner det seg å starte preventiv behandling tidlig.

Artikler fra bloggen

Hår

Ny behandlingsform mot hårtap?

Tabletter har lenge vært det mest effektive for behandling av hårtap. Nå er det mulig at vi får en spray på markedet, som virker lokalt og dermed har færre bivirkninger.

Les merLesetid: 1 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022