La oss hjelpe deg med hår

HANS skal tilby mannen tjenester som kan bidra til sunt hår og frisk hodebunn. Mange menn opplever hårtap i tidlig alder. Det er en helt naturlig tilstand som kan ha ulike årsaker som arv, stress og infeksjoner.

Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Fyll ut helseskjema og send inn bilde

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om helsen din og legger ved et bilde av håret ditt.

Vår lege gjennomgår skjemaet ditt

Vår lege går gjennom dine opplysninger og finner behandling som passer deg. Dersom det viser seg at vi ikke kan gi deg resept, betaler du ingenting.

Du får e-resept neste virkedag

Du får SMS når resepten er klar (senest kl. 15 neste virkedag). Du kan da enkelt bestille behandling på nettapotek eller gå på ditt nærmeste apotek.

Våre leger

Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Torbjørn Kinne Tunestveit
Lege

Torbjørn Kinne Tunestveit er lege i Hanshelse.no.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021