Hårtap - Oppfølging

Her kan du enkelt få oppfølging av din behandling mot hårtap, og fornye din resept. Det fungerer ved at du fyller ut et kort skjema og sender bilde av din hodebunn til legen.

  • Raskt og enkelt skjema
  • Erfarne leger hjelper deg
  • Videolege er inkludert (hvis du vil)
Send inn skjema nå!
Kun 199,–
Betal kun hvis vi kan behandle deg.
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

1. Send inn helseskjema og bilder

Svar på spørsmålene i skjemaet og legg ved bilder av problemområdene.

2. Våre hudlege går gjennom skjemaet

Basert på informasjon og bilder skriver hudlegen en individuell anbefaling og finner behandling som passer deg og din hud.

3. Du får behandling og veiledning

Innen tre timer (gjelder i apotekenes åpningstider) får du en SMS fra legen med anbefaling og resept.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Oppfølging

Urinveisinfeksjon hos menn

Urinveisinfeksjon hos menn regnes som en komplisert UVI, da den lange reisen fra urinrørsåpningen til blæren gjør det ekstra vanskelig for bakteriene å komme til. I de fleste tilfeller antas det derfor at det er en bakenforliggende årsak til at urinveisinfeksjon har oppstått.

Les merLesetid: 2 minutter
Oppfølging

Alt om prostata

November er måneden for fokus på menns helse og forebygging av prostatakreft. Kreft i prostata rammer mange menn og er faktisk mer vanlig enn brystkreft er hos kvinner. Ofte gir den ingen symptomer i starten.

Les merLesetid: 3 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022