Perioral dermatitt

Har du kviselignende utslett rundt munn og nese? Perioral dermatitt er ikke farlig, men om du plages av det kan det heldigvis behandles. Få råd og behandlingsprogram tilpasset din hud.

  • Sikker diagnose
  • Effektiv behandling
  • Oppfølging inkludert

Resept innen 3 timer

Bestill nå
Kun 499,–
Betal kun hvis vi kan behandle deg.
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Perioral dermatitt er en kronisk hudlidelse som gir kviselignende hudforandringer hovedsakelig rundt munnen. Perioral dermatitt er helt ufarlig, men kan oppleves sjenerende. Tilstanden varierer i alvorlighetsgrad, men heldigvis finnes det god behandling.

Du fyller ut et digitalt skjema og sender inn bilde av problemområde. Våre erfarne leger går over og gir deg en grundig vurdering og skriver ut resept til deg.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

Digital oppfølging etter 6 uker er inkludert i prisen. Kontroll etter 12 uker koster 199,–.

Resept innen 3 timer gjelder innenfor apotekenes åpningstider.

1. Send inn helseskjema og bilder

Du fyller inn nødvendige opplysninger om deg og helsen din i skjemaet og legger ved noen tydelig bilder av problemområdene

2. Våre leger går gjennom din informasjon

Våre leger ser over informasjonen og bildet du har sendt inn, skriver en individuell anbefaling og finner behandling som passer deg og din hud.

3. Du får anbefalinger og oppfølgning

Innen 3 timer (gjelder i apotekets åpningstider) får du en SMS fra legen med anbefaling og resept.

Våre leger

Simen Brynildsen
Lege

Dr. Brynildsen er lege i Hanshelse.no.

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021