La oss hjelpe deg med hudsykdommer

Har du hudforandringer i ansiktet, og lurer på hva det er? Vår hudlege kan hjelpe deg å identifisere dine hudprodblemer og gi deg individuell og effektiv behandling for hudlidelser.

Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

1. Send inn helseskjema og bilder

Du fyller inn nødvendige opplysninger om deg og helsen din i skjemaet og legger ved noen tydelig bilder av problemområdene.

2. Vår lege går gjennom din informasjon

En av våre leger gjennomgår opplysningene dine og finner riktig behandling tilpasset deg og din hud.

3. Du får anbefalinger og oppfølgning

Senest i morgen klokken 15:00 får du en SMS tilbakemelding fra legen, med anbefaling og e-resept. Dersom vi ikke kan skrive ut resept, betaler du ingenting.

Våre leger

Xiaotong Li
Hudlege

Xiaotong Li er spesialist i hudsykdommer, og er Hans rådgivende hudlege. Behandlinger som gis fra Hans er laget ut fra anbefalinger fra hudlege Li.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Simen Brynildsen

Legevisitt AS – Nydalen allé 17, 0484 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021 • Tjeneste i samarbeid Legevisitt og Simpleness