Pollenallergi

Nå tilbyr vi skreddersydd behandling med resept og oppfølging gjennom hele sesongen. Husk at behandling bør påbegynnes så tidlig som mulig for best lindring.

  • Fyll ut skjema på 5 min
  • Med resept er medisinene ofte rimeligere enn over disk på apotek
  • Resept og oppfølging gjennom hele allergisesongen inkludert

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Betal kun ved resept
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Pollenallergi er en vanlig tilstand som forekommer hos omtrent 1 av 5 nordmenn, og kan gi betydelige plager i hverdagen.

Det finnes mange effektive behandlinger mot pollenallergi, blant annet tabletter, spray og øyedråper. For å oppnå god lindring er det viktig å starte med behandling som er tilpasset dine symptomer og plager. Behandling bør påbegynnes så tidlig som mulig i pollensesongen for optimal effekt.

Medisiner på resept er som regel rimeligere enn ikke-reseptbelagte varianter. I de aller fleste tilfeller vil det derfor være kostnadsbesparende å bruke medikamenter på resept.

Våre leger hjelper deg med skreddersydd behandling og resept på allergimedisin!

Fyll ut helseskjema

Fyll ut helseskjema med informasjon om deg og din helse – og hvilke plager du opplever under allergisesongen.

En lege går over svarene

En av våre dyktige leger går over svarene dine og skriver en anbefaling og resept til deg.

Du får resept innen klokken 15 neste virkedag

Du får SMS når resepten din er klar, og kan hente ut allergimedisinene på ditt nærmeste apotek eller bestille rett hjem fra et nettapotek. Vi garanterer at du får svar fra legen innen klokken 15 neste virkedag.

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022