Videolege

Har du spørsmål til våre leger? Eller trenger du oppfølging? Våre leger sitter klare til å hjelpe deg! Husk at alle som får resept fra Hans får videokonsultasjoner til kun 1 krone!

  • Trygt, enkelt og sikkert
  • 100% diskret, legene har taushetsplikt
  • Tilgjengelig klokken 08:00 til 15:30, alle hverdager
Snakk med lege nå
Kun 350,–
Åpent man-fre, 08-15:30
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Medisinske spørsmål
Legene våre kan besvare alle medisinske spørsmål via video. Konsultasjonen gjennomføres via sikre kanaler, og ingenting lagres utenom i sikre journalsystemer. E-post og chat er ikke sikre kanaler, og medisinske opplysninger kan derfor ikke sendes her.

Når egner videokonsultasjon seg?
Noen ganger vil man ha svar umiddelbart, eller det kan ha oppstått et problem man vil ha løst raskt. Da er videokonsultasjon perfekt! En videokonsultasjon koster 350,-, men alle som får resept fra HansHelse.no får videokonsultasjon for kun 1 krone!

Tilgjengelighet
Videokonsultasjon er tilgjengelig alle ukedager fra 08:00-15:30. Prisen er 350,- med mindre du har fått resept fra Hans, da koster det kun 1 krone!

Videokonsultasjon for 1 krone
Alle som får resept her på Hans, får videokonsultasjon til kun 1 krone. Grunnen til at det koster 1 krone er at plattformen vår krever at det skjer en transaksjon.

Våre leger

Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Simen Brynildsen
Lege

Dr. Brynildsen er lege i Hanshelse.no.

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021