Dette er ideen bak HANS

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint? På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Vårt mål

  • Forenkle, uten at det går på bekostning av kvalitet.
  • Vi slår et slag for unødvendige turer til legen i arbeidstiden, ventetid eller utdatert informasjon.
  • Vi strekker oss langt for å fjerne unødvendige omveier for deg, uten å ta snarveier.
  • Mer frihet, fjerne brodden av tabubelagte temaer og gi likere muligheter.
  • Alle fortjener enkel tilgang til den beste helsehjelpen.

Vi representerer det ypperste av smart teknologi, enkle løsninger og et dedikert medisinsk team. Vi vil sørge for at alle dine behov for helsetjenester dekkes raskt, enkelt og trygt.

Dette var grunnen til at vi fra Legevisitt ønsket å skape et bedre tilbud til menn. Resultatet ble Hanshelse.no – en enkel tjeneste hvor du kan få informasjon, veiledning og resept.

Slik fungerer HANS

Du forteller om deg selv og din helse gjennom et digitalt helseskjema. Når dette er sendt inn gjennomgås det av en av våre leger.

Legene ser hva som passer best for deg, og hva som er anbefalt for nettopp deg. Hvis det er reseptbelagt medisin som er det beste for deg, får du e-resept og informasjon av oss.

Det betyr at du kan gjennomføre legekonsultasjonen hvor som helst, når som helst. Du trenger med andre ord ikke reise noe sted, ha videosamtale med en lege i arbeidstiden eller på skolen.

Enklere å være ærlig med deg selv

Vi tror at det er enklere å være ærlig når man slipper å se legen i øynene. Men på samme måte som at vi som leger er avhengig av at du svarer ærlig når man er på et legekontor er legene på Hanshelse.no avhengig av det samme. Skjemaet du skal fylle ut har mange spørsmål vi bruker for å avdekke eventuell risiko.

Enkelt og trygt – uten snarveier

Teknologien vi bruker innhenter pasientinformasjonen på en rask og trygg måte, og legger den frem for erfarne leger som så finner den beste behandlingen. Samtidig er vi både nå og i fremtiden helt avhengige av erfarne leger som kan kvalitetssikre behandlingen som gis.

Starten på et spennende kapittel

Hans er starten på et nytt kapittel hvor vi ønsker å gjøre helsetjenester mer tilgjengelig. Bruker du Hanshelse.no er du med på å støtte videreutvikling av helsetjenester som gjør det enklere for alle å ta vare på egen helse.

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021