Herpes i underlivet

Har du tidligere fått diagnosen herpes i underlivet og gjenkjenner symptomene nå? Gjennomfør digital konsultasjon på kun 5 minutter så hjelper våre leger deg med råd og resept på behandling.

  • Svar på 15 minutter innenfor våre åpningstider
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Herpes regnes som en av de vanligste kjønnssykdommene i Norge, og er den vanligste årsaken til sår i underlivet. Hvis man blir smittet med en slik infeksjon vil viruset ligge latent i kroppen resten av livet. Noen får aldri utbrudd, mens andre kan oppleve flere residivutbrudd senere. Denne tjenesten egner seg for de som har fått diagnosen tidligere og opplever symptomer på nytt utbrudd.

Det er dessverre ingen medisin som helbreder denne sykdommen eller fjerner viruset fra kroppen, men det finnes behandling som kan korte ned på sykdomsforløpet og dempe utbruddene hvis man starter tidlig nok (innen 48 timer fra første symptom).

Svar på legens spørsmål

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din. Det tar bare noen minutter å fylle ut skjema og du trenger da ikke snakke direkte med noen lege.

Vår lege går gjennom informasjonen din

Våre leger gjør en vurdering av informasjonen du har sendt inn og gir en individuell anbefaling og behandlingsplan. Kan vi av en eller annen ikke behandle deg, betaler du heller ingenting.

Du får anbefalinger og oppfølging

Innen tre timer (gjelder i apotekenes åpningstider) får du en SMS fra legen med anbefaling og resept.

Våre leger

Andrea Birketvedt
Lege og klinikksjef

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Hanshelse. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege.

Håkon Magne Vegrim
Lege

Håkon er utdannet lege ved Universitetet i Bergen, og har erfaring fra sykehus, legevakt, helsestasjon og allmennpraksis. Ved siden av jobben i Hanshelse tar han for tiden en doktorgrad.

William Larsen
Lege

William er utdannet lege og har erfaring fra sykehus.

Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Bestill behandling via mobilen og få rask hjelp uansett hvor du bor. Du trenger ikke dra til legekontoret eller snakke direkte med lege via telefon eller videochat. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema hvor du fyller inn opplysninger om helsen din.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022