Hvilken hudtilstand har jeg?

Har du utslett eller hudforandringer som du ikke vet hva er? Våre leger kan stille riktig diagnose og skrive ut reseptbelagt behandling til deg basert på et digitalt helseskjema.

  • Sikker diagnose
  • Effektiv behandling
  • Oppfølging inkludert
Bestill nå
Kun 499,–
Betal kun hvis vi kan behandle deg.
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Denne tjenesten passer for deg som er usikker på din tilstand eller dersom du ikke har fått tilstanden din diagnostisert av en lege tidligere.

Fyll inn informasjon om deg selv i helseskjemaet. Her skriver du hvordan utslettet opptrer og sender oss bilder av problemområdene.

En av våre leger vil gå gjennom din informasjon og hjelpe deg med diagnose og tilpasset behandling. Om legen vår ikke kan gi deg resept, betaler du ingenting!

Digital oppfølging etter 6 uker er inkludert i prisen. Kontroll etter 12 uker koster 199,–.

Våre leger

Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Simen Brynildsen
Lege

Dr. Brynildsen er lege i Hanshelse.no.

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021