Ereksjonsmidler

Opplever du problemer med potensen? Med digital konsultasjon kan du få råd og behandling av lege.

Her kan du fornye din resept på potensmidler

  • Diskré tjeneste
  • Gjennomfør digital konsultasjon på kun 5 min
  • Videolege inkludert(ved behov)

Resept innen 3 timer

Bestill nå
Kun 299,–
Betal kun hvis vi kan behandle deg.
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

De fleste menn opplever ereksjonssvikt en gang i løpet av livet og det kan ha både fysiske og psykiske bakenforliggende årsaker.

Fyll ut vårt digitale helseskjema på 5 minutter. Våre leger vil gi deg tilbakemelding og behandling innen tre timer.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

*Resept innen tre timer gjelder innenfor våre åpningstider.

1. Fyll ut helseskjema på 5 minutter

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din. Det tar bare noen minutter å fylle ut skjema og du trenger da ikke snakke direkte med noen lege.


2. Vår lege går gjennom informasjonen din

Våre leger gjør en vurdering av informasjonen du har sendt inn og gir en individuell anbefaling og behandlingsplan. Kan vi av en eller annen ikke behandle deg, betaler du heller ingenting.

3. Du får anbefalinger og oppfølgning

Innen tre timer (gjelder i apotekenes åpningstider) får du en SMS fra legen med anbefaling og resept.

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Informasjon om kategorien ereksjonssvikt

Det finnes flere ulike potensmidler som kan behandle ereksjonsproblemer. Våre leger vil finne et tilpasset behandlingsløp med potensmiddelet som passer for deg.

Selv om et velkjent potensmiddel nå kan kjøpes reseptfritt på apotek, er det langt fra sikkert at dette er den rette behandlingsmetoden for deg. Dessuten blir potensmidlene rimeligere når du har resept, og du kan da hente ut flere piller om gangen. Ska du kjøpe potensmiddel reseptfritt på apoteket må du også besvare en del av spørsmålene du ville blitt stilt i vårt helseskjema, muntlig på apoteket.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Ereksjonssvikt

Hvordan holde lenger?

Prematur ejakulasjon, eller tidlig utløsning som det også heter, oppleves som en belastning for mange menn. Må det egentlig være så flaut? Hva kan du gjøre for å holde lengre?


Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022