La oss hjelpe deg med ereksjonssvikt

Vi mener alle menn skal ha rett til fungerende sexliv på egne premisser. HANS tilbyr rask og anonym behandling av ereksjonsproblemer. Uansett hvor du er.

Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Du fyller ut helseskjema

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din.

Vår lege gjennomgår helseskjemaet

En av våre leger går gjennom dine opplysninger og finner riktig behandling til deg.

Du mottar resept og veiledning

Du mottar SMS når resepten er klar, senest kl. 15 neste virkedag. Dersom vi av en eller annen grunn ikke kan behandle deg, betaler du ingenting.

Våre leger

Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Simen Brynildsen
Lege

Dr. Brynildsen er lege i Hanshelse.no.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021