Klamydiatest

Usikker på om du kan ha fått en kjønnssykdom? Med vår diskré hjemmetest finner du raskt ut om du har klamydia, gonoré eller mykoplasma (ved indikasjon).

  • Kommer i diskré forpakning
  • Gratis resept på behandling - hent på ditt apotek
  • Motta prøvesvar uansett resultat
  • Levering med Posten er inkludert i prisen

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Mange får kjønnssykdommer uten å ha symptomer. Har du hatt ubeskyttet samleie bør du teste deg slik at du unngår å la en eventuell kjønnssykdom forbli ubehandlet over lengre tid.

Nå kan du teste deg for kjønnssykdommer i hjemme i fred og ro.

1. Bestill hjemmetest med helseskjema

Fyll ut informasjon om deg, og litt om eventuelle symptomer du har fått. Når du fyller ut helseskjemaet vårt dekkes prøveanalysen av HELFO. Dette gjør at vi kan tilby hjemmetesten til en lavere pris.

2. Du mottar en diskré pakke i posten.

Den kan selvfølgelig ikke gjenkjennes. Følg instruksjonene i pakken og send prøven din til analyse i en ferdig frankert konvolutt.

3. Du får svar og eventuelt behandling

Når prøven er ferdig analysert vil legen gå gjennom prøvesvaret ditt. Ved positiv test vil du få behandling, veiledning og hjelp med anonym smitteoppsporing dersom du ønsker det.

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Bestill behandling via mobilen og få rask hjelp uansett hvor du bor. Du trenger ikke dra til legekontoret eller snakke direkte med lege via telefon eller videochat. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema hvor du fyller inn opplysninger om helsen din.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022