Kjønnsvorter

Våre leger gir deg råd og resept på behandling mot kjønnsvorter. Gjennomfør vår digitale konsultasjon på kun 5 minutter og få hjelp innen kl. 15 neste dag.

  • Få hjelp innen kl. 15 neste dag
  • Hent ut resept på alle apotek
  • Videolege tilgjengelig (inkludert i prisen)

Kan vi ikke hjelpe, betaler du ingenting.

Bestill nå
Kun 299,–
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Kjønnsvorter er utvekster på kjønnsorganene som kan komme dersom du blir smittet av et humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter blir ofte borte av seg selv med tiden, men det kan ta flere år uten behandling.

Dersom du har HPV-viruset kan hudens overflateceller bli stimulert til å dele seg slik at det vokser frem utvekster/kjønnsvorter i huden.

Behandlingen er en flytende salve som påføres vortene og vil bryte ned de infiserte cellene i kjønnsvortene og forhindrer videre vekst. Etter hvert som de infiserte cellene brytes ned, begynner friskt og sunt hudvev å erstatte dem. Behandling av symptomfri seksualpartner er ikke nødvendig.

Svar på legens spørsmål

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din. Det tar bare noen minutter å fylle ut skjema og du trenger da ikke snakke direkte med noen lege.

Vår lege går gjennom informasjonen

Våre leger gjør en vurdering av informasjonen du har sendt inn og gir en individuell anbefaling og behandlingsplan. Kan vi av en eller annen grunn ikke behandle deg, betaler du heller ingenting.

Du får anbefalinger og oppfølging

Få svar innen kl. 15 neste dag.

Våre leger

Andrea Birketvedt
Lege og klinikksjef

Andrea er lege, og fungerende klinikksjef i Hanshelse. Andrea har erfaring fra sykehus og som fastlege.

William Larsen
Lege

William er utdannet lege og har erfaring fra sykehus.

Informasjon om kategorien kjønnssykdommer

Bestill behandling via mobilen og få rask hjelp uansett hvor du bor. Du trenger ikke dra til legekontoret eller snakke direkte med lege via telefon eller videochat. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema hvor du fyller inn opplysninger om helsen din.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022