La oss hjelpe deg med kjønnssykdommer

Har du hatt ubeskyttet sex med ny partner? Hos oss kan du blant annet bestille en diskré hjemmetest som dekker klamydia, gonoré og mykoplasma.

Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Du fyller ut helseskjema

I det digitale helseskjemaet gir du oss nødvendige opplysninger om deg og helsen din.

Vi sender deg en hjemmetest

En av våre leger går gjennom dine opplysninger sender deg en hjemmetest. Du vil motta testen i en diskré pakke i posten etter ca. 2-4 virkedager.

Du mottar resept og veiledning

Når prøven er ferdig analysert vil legen gå gjennom prøvesvaret ditt. Ved positiv test vil du få behandling, veiledning og hjelp med anonym smitteoppsporing dersom du ønsker det.

Våre leger

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Torbjørn Kinne Tunestveit
Lege

Torbjørn Kinne Tunestveit er lege i Hanshelse.no.

Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Kjønnssykdommer

Kjønnssykdom i halsen?

Mange uttrykker frykt for å bli smittet i halsen ved oralsex, men er det mulig? Kan du bli ramma av klamma i halsen? Les videre for å se hva du kan bli smittet av og hva vi på Hanshelse.no tester for på indikasjon.

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2021