Akne og kviser

Sliter du med kviser og utbrudd? I dag finnes det et stort utvalg effektive behandlinger som kan få bukt med selv alvorlig akne. Få råd og behandlingsprogram tilpasset din hud.

  • Tilpasset behandling
  • Enklere og rimeligere
  • Oppfølging inkludert

Få resept innen 3 timer

Bestill nå
Kun 499,–
Betal kun hvis vi kan behandle deg.
Resept innen 3 timer*
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Valgfri gratis videokonsultasjon

Slik fungerer det

Akne er en vanlig og ufarlig hudtilstand som for kan oppleves skjemmende og begrensende for enkelte. De aller fleste opplever akne i løpet av ungdomsårene, men mange sliter også med akne i voksen alder.

Heldigvis er det enkelt å behandle akne. Send inn et digitalt helseskjema og bilde av huden din i dag. Våre erfarne leger går over informasjonen din og setter opp en tilpasset behandlingsplan.

Etter 6 uker følger vi deg opp for å sikre at behandlingen har hatt effekt og at du ikke opplever bivirkninger. Digital oppfølging etter 6 uker er inkludert i prisen. Kontroll etter 12 uker koster 199,–.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

*Resept innen tre timer innenfor våre åpningstider.

1. Send inn helseskjema og bilder

Du fyller inn nødvendige opplysninger om deg og helsen din i skjemaet og legger ved noen tydelig bilder av problemområdene.

2. Våre leger går gjennom din informasjon

Våre leger ser over informasjonen og bildet du har sendt inn, skriver en individuell anbefaling og finner behandling som passer deg og din hud.

3. Du får anbefalinger og oppfølgning

Innen 3 timer (gjelder i apotekenes åpningstider) får du en SMS fra legen med anbefaling og resept.

Våre leger

Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege:
Michael Kumar

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022