Akne og kviser

Sliter du med kviser og utbrudd? I dag finnes det et stort utvalg effektive behandlinger som kan få bukt med selv alvorlig akne.

Få råd og behandlingsprogram tilpasset din hud ved å gjennomføre vår digitale konsultasjon.

  • Rask svartid
  • Få råd og tilpasset behandlingsplan
  • Inkludert én oppfølging etter 6-12 uker ved behov
  • Videolege inkludert (ved behov)

Hvis vi ikke kan hjelpe deg, betaler du ikke for konsultasjonen

Legevurdering og behandling innen kort tid
Hent ut på valgfritt apotek
Diskré og sikker tjeneste
Videolege inkludert

Slik fungerer det

Akne er en vanlig og ufarlig hudtilstand som for kan oppleves skjemmende og begrensende for enkelte. De aller fleste opplever akne i løpet av ungdomsårene, men mange sliter også med akne i voksen alder.

Heldigvis er vi her for å hjelpe deg. Ved å gå gjennom vår digitale konsultasjon og sende inn bilder av huden din, kan våre leger ta en helhetlig vurdering og hjelpe deg med en tilpasset behandlingsplan. Trenger vi mer informasjon, tar vi kontakt med deg.

Etter 6 uker følger vi deg opp for å sikre at behandlingen har hatt effekt og at du ikke opplever bivirkninger. Digital oppfølging etter 6 uker er inkludert i prisen. Kontroll etter 12 uker koster 199,–.

Dersom du opplever bivirkninger eller lurer på noe underveis i behandlingsløpet, kan du når som helst benytte deg av en gratis videochat med en av våre leger.

Start en digital konsultasjon

Begynn dialog med legen ved å svare på spørsmål om deg og din helse, i tillegg til å dele bilder av problemområdet.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter.

Få tilpasset behandling og veiledning

Våre leger har en gjennomsnittlig svartid på 15 minutter.

Våre leger

Harald Dobloug
Lege og gründer

Harald er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Han har tidligere jobbet som kirurg, og er blant de i Norge med lengst erfaring innen digitale legetjenester. Dr. Dobloug jobber som daglig leder i Hanshelse.no.

Michael Kumar
Lege og gründer

Michael Kumar er utdannet lege ved Universitetet i Oslo, og er en av gründerne bak Hanshelse.no. Dr. Kumar har bred erfaring fra både legevakt og allmennpraksis, og er driftssjef i Hanshelse.no.


Spørsmål og svar fra dere

Dette høres kanskje for enkelt ut til å være sant? Her får du svarene! Kontakt oss, se vår FAQ eller send oss en mail hvis du har andre spørsmål

Artikler fra bloggen

Hudsykdommer

Husk å sjekke føflekkene

Den vanligste typen hudkreft i Norge er føflekkreft, også kjent som melanom. Vårt lille land er i verdenstoppen av antall rammede og hvert år er det rundt 2300 personer som får kreftdiagnosen.​

Les merLesetid: 2 minutter

Hvem og hva er HANS?

Store deler av vårt liv har blitt forenklet gjennom digitale tjenester, så hvorfor skal tilgangen til helsetjenester føles unødvendig tungvint?

På Hanshelse.no bruker vi teknologi og leger som gjør at legehjelp leveres tryggere, enklere og av høyere kvalitet enn noen gang tidligere.

«Vi mener at det er langt på overtid at menn får rask og enkel tilgang til relevant medisinsk informasjon og behandling. Ved å bruke løsningene på Hanshelse.no kan menn raskt, enkelt og trygt få informasjon og behandling mot tilstander som det kan være ubehagelig å ta opp på et fysisk legekontor»

Harald Dobloug, lege og daglig leder

Medisinsk ansvarlig lege: Andrea Birketvedt

Legevisitt AS – Hansteens Gate 12, 0253 Oslo. Org.nr. 917491089.

© Copyright 2022